четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Важливі моменти вибору роликових ковзанів для новачків

Важливі моменти вибору роликових ковзанів для новачків

Важливі моменти вибору роликових ковзанів для новачків.

Якщо ви раніше ніколи не каталися на ковзанах, маєте нульовий стаж, до процесу підбору роликів потрібно підійти дуже відповідально. Ергономіка, зручний каф, міцні кріплення, гарна фіксація ноги – всі ці фактори впливають на швидкість та ефективність опанування базових навичок роллер спорту.

Новачкам краще обирати фітнес ролики для чоловіка та жінки. Такі моделі відрізняються м'яким бутом, оснащуються гальмом, який пізніше можна зняти, коли райдер навчиться гальмувати ногами. Фітнес моделі також відрізняються подовженою рамою, що знижує маневреність, але покращує стійкість. Саме ця особливість актуальна для початківців, яким потрібно для початку навчитися стояти, кататися, гальмувати, а вже потім переходити до вивчення трюків.

Особливих відмінностей у тому, як вибрати ролики для чоловіка та жінки немає, моделі відрізняються забарвленням та дизайном. Окрім цього, ковзани для чоловіків та жінок мають відмінності в конструкції, в якій враховані анатомічні відмінності. У чоловіків м'язи ширші, розташовані вище, тому бут широкий та низький. Жіночі роликові ковзани, навпаки, мають більш вузький та високий черевик.

Також важливо знати, як обрати свій розмір. Для цього потрібно всього лиш виміряти довжину стопи, порівняти отриману цифру із параметрами розмірної сітки. Не підбирайте ролики по розміру взуття, оскільки у різних виробників розміри можуть відрізнятися.

Обов'язково обирайте продукцію брендів з високим рейтингом довіри, відомими іменами: Seba, Powerslide, Flying Eagle, Rollerblade, Fr Skates. Ролики цих виробників повністю відповідають основним критеріям: якість, комфорт, ергономіка, довговічність та надійність. Обираючи продукцію цих брендів, можна бути на 100% впевненими у тому, що ви зможете швидко навчитися кататися.

Купити ковзани цих фірм можна за посиланням, у магазині Roller Shop. Тут представлені найбільш ходові моделі, різних цінових категорій – бюджетна, середня та преміум. Якщо ви не хочете витрачати багато коштів на покупку перших роликових ковзанів, у магазині Roller Shop легко підберете для себе оптимальну модель. Якщо у вас немає змоги придбати ковзани, ви можете оформити оплату частинами, щоби не відкладати навчання роллер спорту на потім. На всі товари надається гарантія на 1 рік. При необхідності, товар можна обміняти на іншу модель, протягом 14 днів.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else