вторник, 23 апреля
img

НОВОСТЬ

Яким чином вигідно розрахувати вартість автоцивілки полісу цивільної відповідальності

Яким чином вигідно розрахувати вартість автоцивілки полісу цивільної відповідальності

Актуальна автоцивілка ціна на сьогоднішній день розраховується за допомогою страхового калькулятора вартості. Дізнатися офіційну вартість електронної або паперової страховки ОСАЦВ в Україні можна, заповнивши дані самостійно, необхідні для розрахунку вартості страхового поліса.

Як розрахувати вартість автоцивілки

Три простих кроки для покупки данної страховки:

-Розрахунок вартості страхування - розрахувати вартість автоцивілки можна на страховому калькуляторі.

-Оформлення замовлення - заповніть дані самостійно або зв'яжіться зі страховим менеджером для оформлення замовлення.

-Швидке отримання страхового поліса - отримаєте страховий поліс ОСАГО (автоцивілка) одним з декількох зручніх для вас способів.

Зауважте, що страхування - це не просто потреба, а обов'язок кожного власника авто, який переймається своєю долею та хоче захистити себе та свою автівку від різного роду ситуацій на дорозі.

Скільки коштує застрахувати автомобіль

 

Вас цікавить скільки коштує застрахувати автомобіль? Мінімальна ціна на страховий поліс автоцивілка в 2019 році становить 405 гривень 00 копійок для легкового автомобіля з реєстрацією авто в будь-якій області України, крім Київської, з населенням до ста тисяч чоловік. Ціна автоцивілки для легкової машини, зареєстрованої або поставленой на облік в МРЕВ міста Києва становить +1296 гривень 00 копійок.

З огляду на те, що ціни на автоцивілку щороку суттєво підвищуються, рекомендуємо страхуватися заздалегідь, не тягнути до останнього дня закінчення дії страховки і чекати коли ваш страховий поліс закінчиться, після виявляється, що автоцивілка вже закінчилася, причому дізналися ви це від співробітника дорожньої поліції, який виписав вам штраф за відсутність страхового поліса авто-цивільної відповідальності перед третіми особами в розмірі 850 грн.

Пам'ятайте, що страховий поліс ОСАГО (автоцивілка) можна оформити сьогодні, зі вступом в силу з будь-дите, але не пізніше, ніж через 3 місяці з дня офомлення. Максимальний термін дії страхового поліса автоцивілки - це 1 рік. Таким чином ви істотно заощадите на покупці автостраховки ОСАГО, з огляду на те, що ціни на автоцивілку ростуть регулярно і через 1, 2 або 3 місяці ціна на автоцивілку в 2020 році буде значно дорожче, ніж сьогодні.

Як зробити автомобільне страхування для закордонних автівок

 

Зробити автомобільне страхування

Якщо ваша машина зареєстрована не в Україні, а за її кордоном і термін дії страховки зеленої карти, купленої вами в країні, в якій зареєстрований ваш легковий автомобіль з іноземними номерами закінчився, то в даному випадку оформляється внутрішня страховка ОСЦПВВНТЗ (автоцивілка). Вартість полісу цивільної відповідальності для легкового автомобіля з іноземною реєстрацією і об"ємом двигуна до 1,6 літрів на 1 рік в Україні становить 864 гривні.

У гонитві за дешевою автоцивілка є ризик наштовхнутися на шахраїв, які продають фальшиві бланки страхових полісів автоцивілки. Завжди перевіряйте поліс по страхової базі МТСБУ. На момент оформлення агентом страхового договору він повинен пробиватися за серією та номером як "не використаний".

Якщо база видасть статус поліса автоцивілки на даний момент "дійсний до", "бланк загублено" або "страхова компанія лишина ліцензії і не має права оформять бланки договорів ОСАГО", то від оформлення такого бланка рекомендуємо негайно відмовитися! І пам'ятайте, що немає таких понять, як поліс для ДАІ дешевше, є офіційно встановлені ціни і тарифи на автоцивілку МТСБУ. Максимальна знижка на автоцивілку від страхової компанії - 20%, але в більшості компаній знижка становить 10%. Зробити автомобільне страхування сьогодні можна дуже просто, і ви маєте можливість в цьому переконатись.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else