суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

Аргентина – Колумбія

Аргентина – Колумбія

Літо 2019 дуже відповідальний момент для лідера та капітана збірної Аргентини Ліонеля Мессі. По-перше, Копа Америка це чи не останній шанс Лео виграти зі збірною значущий трофей. По-друге, перемогою на КА Мессі може посприяти своїм шансам на отримання чергового Золотого м‘яча. Словом, Аргентина один з фаворитів не лише матчу з Колумбією, але і всього турніру.

Хоча суперник у першому матчі у «Альбіселесте» більш ніж серйозний. На минулому Копа Америка колумбійці стали третіми, нині вони теж претендують щонайменше на місце у півфіналі. Саме Колумбія має виходити з групи разом із аргентинцями – у них теж повно вікових гравців, таких як Оспіна, Сапата, Куадрадо та Фалькао, для яких КА, як і для Мессі, по суті останній шанс. Гадаю команда Карлуша Кейруша ще здивує нас зі знаком плюс, проте у їхньому протистоянні з Аргентиною я все ж віддаю перевагу «Альбіселесте».

Фактор Мессі я вже пояснив. Також Аргентина загалом потужно грає на Копа Америка, якщо це не стосується фіналів і особливо серій пенальті. У 2016 вони виграли усі матчі у групі, у 2015 лише з Парагваєм зіграли унічию, хоча за показниками були ближчими до успіху. Остання поразка аргентинців у основний час на Копа Америка датована фіналом 2007 року. Статистика особистих зустрічей з Колумбією теж може потішити «Альбіселесте»: за десять попередніх матчів Колумбія перемогла всього раз при чотирьох нічиїх і п’яти перемогах Аргентини. Букмекери пропонують аж надто високий коефіцієнт на виграш команди Ліонеля Скалоні, тож я вважаю, що цим просто необхідно скористатися.

Источник: Рейтинг Букмекеров

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else