четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Вебінари від освітньої платформи «Всеосвіта»

Вебінари від освітньої платформи «Всеосвіта»

Найвдалішою формою організації освітнього процесу, зі зворотним зв’язком та можливістю обговорення, вважається вебінар. Такий формат зустрічі суттєво заощаджує час та кошти, забезпечуючи комфортні умови для сприйняття інформації. Освітня платформа «Всеосвіта» пропонує своїм користувачам 14 вебінарів на різноманітні теми, що стосуються навчання, виховання та підвищення кваліфікації педагогічних кадрів.

Формат вебінару – це доповідь спікера, що супроводжується відеопрезентацією матеріалу. Він не вимагає фізичної присутності учасників в одній аудиторії та організовується за допомогою всесвітньої мережі Інтернет. Спікерами освітніх інтернет-семінарів є педагоги, психологи та методисти освітнього порталу з відповідною освітою та багажем знань, які мають бажання поділитися цим із колегами. Не менш корисними вебінари є й для батьків, оскільки дуже часто вони стосуються теми особливостей розвитку дітей та заохочення учнів до навчання.

Інтерактивне навчальне заняття може проходити як в онлайн-режимі, так і у записі. При цьому чат для спілкування працює у звичайному режимі. Повідомлення про онлайн-вебінари надходять на електронну адресу користувача, зазначену під час реєстрації. Тривалість кожного вебінару обов’язково зазначена, аби користувач зміг завчасно спланувати час для безперервного перегляду матеріалу.

Якщо за браком часу учасник не може переглянути вебінар повністю, він має можливість завантажити матеріали в текстовому форматі. Також попередньо можна ознайомитися із планом вебінару за спеціальним посиланням.

Кожен учасник може перевірити рівень засвоєних під час вебінару знань за допомогою тестів. Завдання тесту стосуються виключно переглянутого матеріалу, а високий рівень складання зазначається у сертифікаті учасника. Персональний документ про участь також містить інформацію про кількість академічних годин вебінару.

Отримати сертифікат можна після сплати його вартості, яка складає 49 грн, і один зі зручних способів: за допомогою онлайн-платежу або квитанції. При цьому, миттєвий платіж автоматично відкриває доступ до звантаження документа в електронному вигляді. Це можна зробити через особистий кабінет користувача або на сторінці вебінару. Всі питання, що пов’язані з оплатою або звантаженням сертифіката можна задавати в спеціальному чаті або через техпідтримку сайту.

На даний момент розділ «Вебінари» містить матеріали, які стосуються організації навчального процесу в умовах Нової української школи, соціальної інклюзії у ній та нової системи оцінювання. Тут також можна дізнатися про особливості організації роботи з обдарованими дітьми, профілактику розвитку в учнів кліпового мислення, вплив очікування вчителя на успішність учнів тощо.

Освітня платформа пропонує користувачам й вебінар - новинку, який стосується навичок здорового харчування. Доповідачем є консультант зі здорового харчування, дієтолог та спеціаліст із дитячого харчування – Марія Федоренко. Матеріал вебінару покликаний популяризувати здоровий спосіб життя і харчування серед дітей та дорослих.

Кожен вебінар освітньої платформи також має позначку про кількість переглядів та коментарів. Це дає змогу організаторам виявляти найбільш актуальні теми для обговорення та складати список тем майбутніх інтерактивних зустрічей.

Після реєстрації на офіційному сайті «Всеосвіти», користувач також отримує доступ до методичної бібліотеки, участі у дистанційних курсах, дистанційних учнівських олімпіадах та конкурсах зі спеціальними призами від спонсора та організатора.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else