пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Без права на существование: в Горловке закрыты все шахты, шахтеров не ставят даже на биржу труда по безработице. Для них нет денег

Без права на существование: в Горловке закрыты все шахты, шахтеров не ставят даже на биржу труда по безработице. Для них нет денег

Все шахты Горловки и Енакиево официально закрыты и переданы на баланс днровского предприятия «Донбассуглереструктуризация» Об этом сообщается в Фейсбук-сообществе  «Nova Gorlivka».

Орфография и стиль изложения сохранены.

«Горлівка більше не Шахтарське місто… Все закінчилося з приходом "руської весни".

Наказом «міністерства вугілля та енергетики люмпенської республіки» усі шахти міст Горлівки та Єнакієво ЗАКРИТІ !!! та передані на баланс рп «донбасвуглереструктурізації».

З цим «вітаєм» усіх «любителів руського міра», «путин прийди, росия помоги», «мы сами свой новый мир построем, кто был ничем, умрёт никем»….

Остання шахта,  яка працює напівлегально та гаманець «володарів» - «Калініна».

Шахтарям по всіх шахтах наказано – йти «звідси»… альтернативи нема», - пишут в группе.

В центрах занятости бывших шахтеров не обслуживают, стать на биржу им нереально, формулировка отказа «денег для вас не предусмотрено».

«Єдине - це йти у «комунальне рабство» за 2 000 фуфлей, але треба принести справку, що нема заборгованості по комунальці…

Та те ще квіточки…

По шахтах проведено оперативне засідання на якому були питання безпеки громадян, мешкаючих на шахтарських селищах.

У зв’язку з тим, що шахти позачинялись, вентилювання та водовідведення працює не в повному обсязі, багато снігу, талих вод, рівень підземних рік постійно зростає – населенню рекомендовано позбавитися електричних мереж та приборів, які знаходяться у підвалах будинків, та по можливості проводити постійне вентилювання цих приміщень, та підвищити  рівень безпеки (яким чином, так й не зрозуміли).

Також создані «оперативні групи газового контролю»….

Поясняємо – рівень води у шахтах постійно підвищуєця, вода витискає на поверхню газ метан (який до речі немає цвіту та запаху і є природною отрутою для всього живого).

Таким чином рівень безпеки у Горлівці с кожним тижнем стає висче.

* * * * *

Висновки ще не останні, робимо таблицю підвищення рівня води у шахтах.

Яке майбутнє у Горлівки, зрозуміло дуже марне…

* * * * *
А що каже росія своїм "улюбленцям" -

Денег нет, вы там держитесь и хорошего настроения –

улыбаемся и машем )))

Розуміємо так, зроблено це для того, щоби для "вижити", чекає на шахтарів "зелена роба", автомат калашнікова та окоп... 
в якому потім й поховають...

Хлопці не будьте дурнями, воно того не варто !!!» - предупреждает "Nova Gorlivka".

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else