суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

Монтаж лічильників води: обираємо професійну компанію

Монтаж лічильників води: обираємо професійну компанію

На сьогоднішній день послуга «монтаж лічильників води» користується попитом. Споживачі шукають зручних способів без додаткових проблем. Тому міські сервіси поліпшуються та пропонують професійні послуги.   

Лічильник води потрібен для достовірноого засібу обліку. Таким чином фіксується інформація для cплати за фактичну спожиту воду.

Компанія «Служба повірки лічильників води» спеціалізується на повірці квартирних засобів обліку води та монтажі лічильників тепла. При цьому використовується прилад «Установка проливна АС-П», а сам процес повірки здійснюється без демонтажу та розпломбування лічильників, що зручно для споживача.

За попередній досвід, а компанія працює на ринку понад шести років, повірено понад один мільйон лічильників води, виконано багато  проектів з монтажних робіт для постачальників води і тепла в Києві та на території України.

Кваліфіковані спеціалісти оперативно виконують забов’язання, та не змушують споживача чекати тижнями, як це робиться в інших установах. Наявність власного контакт центру дозволяє швидко обробляти замовлення та звернення. Користувачі Internet та месенеджерів можуть залишити заявки на сайті та отримувати консультації фахівці через Viber.

Повірка лічильників води не потребує демонтажу і монтажу лічильників. При здійсненні вимірювань не порушується цілісність пломб. Опломбування після робіт не потрібне. Вся інформація про повірку буде зберігатися на захищеному ресурсі. Вона доступна для перегляду споживача та для друку при необхідності.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else