пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Навчання в Польщі - новий крок в житті українських абітурієнтів

Навчання в Польщі - новий крок в житті українських абітурієнтів

Навчання в Польщі - новий крок в житті українських абітурієнтів.

Навчання в Європі стало новою сходинкою в житті українців. Тільки якщо такі країни, як Австрія або Нідерланди не всім абітурієнтам по кишені. То Польща стала рятівним колом для української молоді. У польських ВНЗ, згідно зі статистикою, за останні три роки кількість студентів піднялося до позначки 35 тис осіб і продовжує зростати.

Українських студентів можна знайти в будь-якому місті Польщі, а не тільки в таких великих як: Варшава, Краків, Лодзь, Вроцлав, Познань. Українці вчаться не тільки в вищих навчальних закладах, а й у технікумах і училищах.

Чому ж українці вибирають саме цю країну-сусідку для навчання? Виділяють 5 найголовніших причин:

-освіта в Польщі як і проживання - дешевше, ніж в багатьох країнах Європи і навіть дешевше, ніж в деяких містах України

-є можливість отримати грант на безкоштовне навчання або ж з половиною оплати

-не потрібно здавати ЗНО при вступі

-є можливість поїхати навчатися за обміном в інші країни Європи або навіть такі країни, як США або Канада

-після закінчення ВНЗ Польщі - отримання європейського диплому, завдяки якому можна без зусиль влаштується на роботу за фахом

Незважаючи на те, що Польща - це маленька країна, тут величезна кількість ВНЗ. Різні спеціальності, великий вибір факультетів, навчання не тільки польською, а й англійською мовою - і це ще не все, що Польща може запропонувати абітурієнтам з України.

Можливість розвитку

Навчання в Польщі проходить цікавим чином. Тут немає системи рейтингу, як в українських навчальних закладах. У Польщі не потрібно "вистрибувати з штанів", щоб тебе помітили.Тут нічого не змушують робити проти твоєї волі. Достатньо просто вчитися, просто щось робити. Тут знайдуться гуртки і факультативи на будь-який смак: спортивні секції, клуби за інтересами, лабораторні роботи, семінари та зустрічі з цікавими людьми. Польські ВНЗ дають своїм студентам найголовніше - можливість розвитку.

У кожному місті є свій політехнічний університет, економічний, медичний. Вам потрібно лише вибрати місто, в якому б хотілося вчитися. Що робити далі? З цим вам допоможе Slavic Languages Center.

Не знаєте з чого почати? Ми допоможемо!

Slavic Languages Center - це сертифікована компанія, яка допомогла з вступом не одному абітурієнту з України. Компанія на ринку з 2010 року, тому має готову робочу схему, щоб зробити ваше вступ до університету Польщі простіше нікуди. Кваліфіковані співробітники не просто допоможуть вам вибрати ВНЗ і віддадуть туди документи, а ще й:

-допоможуть з пошуком житла на території Польщі

-допоможуть з візовими документами

-нададуть підтримку на першому році навчання

-нададуть інформативні курси з навчання польської мови

Погодьтеся, вступ вже не виглядає таким страшним, коли поруч є такий друг, як Slavic Languages Center. Зробіть перший крок і запишіться на безкоштовну консультацію.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else