пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Різноманітні вакансії роботи в Польщі та безкоштовний спосіб їхнього отримання

Різноманітні вакансії роботи в Польщі та безкоштовний спосіб їхнього отримання

Про гідний заробіток, що є заставою безбідного життя, мріє кожний українець. На сьогодні їхнім прагненням судилося перетворитися в дійсність та реальність. Міжнародний веб-портал нового покоління Razem.work, що забезпечує зв'язок між потенційними працівниками та роботодавцями з різних країн світу, надає співвітчизникам змогу знайти гідні вакансії роботи в Польщі з великою заробітною платою та підвищити добробут своїх родин, сімей, рідних та близьких людей. Відсутність посередників, у ролі яких виступають кадрові агентства, є заставою безкоштовного отримання високооплачуваних робочих місць та отримання економії грошей, необхідних для оплати послуг з пошуку вакансій для потенційних працівників.

Етапи офіційного працевлаштування в Польщу?

Щоб знайти легальні робочі місця на території Польської республіки та безкоштовно отримати доступ до вакансій, необхідно зареєструватися на веб-сторінці популярного майданчику Razem Work та ознайомитися із новими пропозиціями від власників підприємств, теплиць, сільськогосподарських земель, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю. Далі настає етап заповнення анкетних даних або подання особистих запитів для офіційного працевлаштування на робоче місце у Польщі, що зможе відповідати побажанням, перевагам, умовам проживання, харчування, рівню майстерності потенційного працівника.

Після прийняття запрошення потрібно займатися підготовкою необхідних документів для законного перебування за межами України та від’їжджати на роботу у Польщу. Виконання таких простих кроків допоможе наблизитися до здійснення заповітних мрій співвітчизників, щодо покращення матеріального становища родин, сімей, здобуття фінансової незалежності та кращого, світлого, безхмарного життя.

Які робочі місця пропонуються українцям?

 

На території Польської держави співвітчизники можуть знайти різні вакансії для чоловіків та жінок. До їхнього переліку належать:

-токар, слюсар, зварювальник, вододіючий навичками ручного з’єднання металевих поверхонь за допомогою метода TIG;

-фрезерувальник, оператор верстатів з числовим програмним управлінням;

-столяр, складальник меблів, працівник із лаковим покриттям;

-швачка, стиліст, перукар;

-кухар, помічник кухара, посудомийниця, покоївка, працівник з догляду за дітьми та людьми похилого віку, інвалідами;

-офіціантка, працівник готелю на ресепшн, портьє;

-сільхозпрацівник, різноробочий на будівництво або в ліс для нагляду за посадкою дерев;

-збирач печериць, фруктів, овочів;

-складач металопластикових конструкцій, водій таксі;

-працівник у цех по виготовленню ізоляційних конструкцій для міжнародної нафтогазової галузі та інші.

У середньому оплата за виконання посадових обов’язків варіюється у межах від 10 злотих до 20 злотих за одну годину роботи. На тарифікацію праці впливає ступінь шкідливості виробництва, тривалість та період часу зміни. Володіння польською мовою, високий рівень знань, професійних навичок розширює можливості для претендентів на робочі місця у Польщі та гарантовано надає змогу знайти високооплачувану роботу за межами рідної країни.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else