среда, 24 апреля
img

НОВОСТЬ

Туристичний посуд

Туристичний посуд

Збираючись в похід, потрібно продумати усе до деталей. Спершу ретельно спланувати маршрут, вибрати сприятливі дні для цього, зібрати потрібну компанію, а також взяти із собою усі необхідні речі. І окрім таких важливих туристичних атрибутів як: намет, спальний мішок, туристичний килимок, їжа, засоби гігієни, путівник або карта, відповідний одяг та взуття, не менш важливе місце має туристичний посуд Терра Інкогніта.

Звичайно, усі ми звикли готувати їжу на вогнищі у казанку, проте, на сьогоднішній день, з'явилося безліч альтернативних застосувань, які значно полегшують приготування їжі у диких умовах. На альтернативу вогнища прийшов прийшов пальник, а на заміну чавунного казанка прийшов легкий компактний туристичний посуд із алюмінію (анодованого алюмінію, титану, нержавійки та ін.).

 

На перший погляд може здатися, що цей посуд ненадійний, Проте, багато туристів та мандрівників з усього світу випробували даний вид туристичного посуду і залишились задоволеними користуванням. Проте, варто зазначити, що даний вид посуду (а особливо із анодованого алюмінію чи титану), можна використовувати лише на пальниках. Адже тривале використання такого посуду на багатті, може швидко пошкодити його, та втратити функціональне призначення.

Варто зазначити, що як і туристичний пальник, туристчний посуд нового типу, дуже компактні, легкі та практичні у користуванні, що не може не тішити кожного затятого туриста. Адже погодьтесь, що чим легший ваш наплечник, тим легше вам буде подолати запланований маршрут і тим більше сил ви збережете, в результаті залишитись цілком і повністю задоволені мандрівкою.

На сьогоднішній день туристичні виробники пропонують різноманітні варіації туристичного посуду, це може бути як казанок великого літражу для великої компанії, так і комплекти із різноманітного туристичного посуду такі як: каструльки сковорідки, тарілки, тримачі, черпаки та інші атрибути у одному комплекті і, як правило, меншого літражу.

Широкий вибір туристичного посуду можна знайти у фірмових магазинах туристичного спорядження Terra Incognita. На сайті цього виробника www.terraincognita.com.ua ви можете зустріти найрізноманітніший посуд: столові прибори, горнятка, термогорнятка, комплекти посуду, великі казанки, термоси та інше. І великий плюс у тому, що речі які ви придбаєте у цьому магазині, будуть якісними так довговічними і ще й за доступною ціною. Рекомендуємо вам звернути увагу на такі моделі:

  • Казанок Terra Incognita Pato
  • Набір посуду для 1 особи Terra Incognita Uno
  • Набір посуду для 1-2 oсіб Terra Incognita Du
  • Набір посуду для 2-3 oсіб Terra Incognita Tri
  • Набір посуду для 3-4 oсіб Terra Incognita Quatro
  • Набір столових приладів Terra Incognita Base та Fold Set
  • Термокружка Terra Incognita T-Mug
  • Кружка зі складними ручками Terra Incognita S-Mug
  • Термокружка Terra Incognita T-MugТермокружка Terra Incognita T-Mug
  • Термос Terra Incognita Bullet

Пам'ятайте, що все туристичне спорядження, включно із туристичним посудом потребує належного догляду! Не пошкоджуйте поверхню гострими предметами, завжди після приготування їжі ретельно помийте та висушіть посуд, не використовуйте у інших цілях окрім приготування чи прийому їжі. Приємною новиною для вас також будете те, що фірмові магазини Terraincognita.ua пропонують рік гарантії на усю продукцію на виробничий брак. А також, у магазинах діє накопичувальна система знижок, завдяки якій, ви можете отримати знижку у розмірі 3, 5, 7 або 10%.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання, або ж вам потрібна допомога у виборі туристичного посуду, рекомендуємо вам зателефонувати або ж самостійно завітати у один із фірмових магазинів Terra Incognita, які знаходяться у місті Львів, Київ та Одеса.

Бажаємо вам незабутніх мандрівок і хороших вражень!

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else